'Helemaal heppie' op vakantie met de Frogers

De Frogers hebben de smaak van goed doen te pakken. Na de succesvolle serie Effe geen cent te makken voor de Voedselbank, maken ze zich nu sterk voor stichting Heppie in de nieuwe reeks 'De Frogers: Helemaal Heppie!'

Stichting Heppie organiseert al enkele jaren vakantieweken voor kinderen die door diverse omstandigheden amper of niet op vakantie kunnen. Natasja, René, Maxim en Didier Froger werken in de serie Helemaal Heppie mee op zo'n Heppie Zomerkamp.

Kampouder
Als kampouders zijn René en Natasja niet alleen verantwoordelijk voor hun twee zoons Maxim en Didier. Ze krijgen ook nog eens de zorg voor alle Heppie-kinderen op zich.

Daarnaast hebben ze al een dagtaak om het dagelijks leven op het kamp in goede banen te leiden. Eten koken, afwassen, schoonmaken en zorgen, het wordt hard zwoegen.

De week van hun leven
Het is de bedoeling dat de Frogers de kinderen de week van hun leven bezorgen. Dat lukt vast, want ze mogen al hun bekende vrienden inschakelen. Zo vallen de kinderen van de ene verrassing in de ander.

Edgar Davids die een middagje een balletje komt trappen? Jeroen van der Boom, Jamai, Lisa en Rachel die op de bonte avond een liedje komen zingen? DJ Ferry Corsten die een set komt draaien? Voor de Heppie-kids is niets te gek.

Zo verdomd alleen...
De opnames zijn inmiddels achter de rug, maar de ervaring blijft René in ieder geval bij: "Een meisje zong bij het kampvuur Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen van Danny de Munk. Als je dan weet dat ze niet meer bij haar ouders woont, dan lopen de rillingen je over de rug."

Reageren