'Hoe is het nu' Grenzeloos Verliefd

27 oktober 2010 16:57 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Zondag 31 oktober zendt NET 5 een speciale 'hoe is het nu met'-aflevering van Grenzeloos Verliefd uit. Daarin zijn nieuwe beelden te zien van vier verliefde stellen die in het programma aan bod kwamen: Carlijn en Thierry (Kameroen), Marcia en Mouloud (Marokko), Kim en Erick (Zambia) en Daisy en Lester (Nicaragua).

In de speciale ‘hoe is het nu met’ aflevering is te zien hoe het nu met vier eerder gevolgde stellen gaat.

Kameroen
Carlijn emigreerde voor haar grote liefde Thierry naar Kameroen. Ze zijn zeer gelukkig samen, maar lopen ook tegen de nodige problemen aan: ze kunnen lastig rondkomen en bovendien komt Carlijns nieuwe visum maar niet rond. Moet ze Kameroen verlaten?

Marokko
Marcia en Mouloud hebben weinig inkomsten omdat het te heet is in de Sahara om met toeristen rond te trekken. Ze besluiten naar Nederland af te reizen, een groot avontuur voor Mouloud. Hij heeft nog nooit in een vliegtuig gezeten én is nog nooit buiten Marokko geweest.

Zambia
Kim was juist nog nooit in Afrika geweest toen ze besloot voor Erick te emigreren naar zijn thuisland Zambia. Ze wonen erg afgelegen en Kim heeft het zwaar met het gebrek aan voorzieningen: geen elektriciteit en internet, geen telefonisch bereik en geen goede douche. De relatie tussen Kim en Erick komt onder grote druk te staan.

Nicaragua
Met Daisy en Lester in Nicaragua gaat het goed. Daisy heeft werk gevonden en reist ook door Centraal-Amerika voor dezelfde stichting als Lester. Ze zien elkaar daardoor niet veel, maar genieten van elke minuut die ze samen zijn. Maar dan komt er een kink in de kabel…

Alweer op zoek
Grenzeloos Verliefd is een van de best bekeken programma’s van NET 5 en is nog tot met 19 december elke zondagavond om 20.00 uur te zien. De zender is voor een nieuwe serie nu al op zoek naar nog meer Nederlandse vrouwen die voor de liefde naar het buitenland vertrekken.

Meer over