'In Therapie' ook online

De NCRV zet deze zomer talloze sociale netwerken in om kijkers van haar nieuwe dramaserie In Therapie mee te laten leven met het wel en wee van de belangrijkste personages uit de serie.

De personages zullen synchroon met de afleveringen van de serie op tv ook hun profielen onderhouden op sociale media als Twitter, Facebook, LinkedIn, Hyves en GrooveShark.

Kijkers kunnen op die manier op de hoogte blijven van de belangrijkste personages in de serie, en de serie loopt min of meer buiten uitzendtijden door op het internet.

Therapeut
De serie draait rond psychotherapeut Paul, die in zijn praktijk iedere werkdag een patiënt ontvangt. Iedere aflevering draait om één sessie.

Karakters
De karakters uit de serie zijn dus allemaal ook online te vinden.

Zo zitten ze allemaal op Twitter, en daarnaast is therapeut Paul (gespeeld door Jacob Derwig) te vinden op de zakelijke netwerksite LinkedIn, terwijl patiënte Lara (Halina Reijn) actief is op Facebook. Ook luchtmachtpiloot Aron (Dragan Bakema) is lid van Facebook. Hij is vooral fan van groepen die betrekking hebben op de luchtmacht.

In de serie schrijft Michel (Frederik Brom), die in relatietherapie is met zijn vrouw Aya (Carice van Houten), zijn eigen muziek en plaatst de playlists daarvan op het in Nederland relatief onbekende Grooveshark. Tiener Sophie (Gaite Jansen), een turnster met suicidale neigingen, is te vinden op Hyves.

Bekijk hieronder een sfeerimpressie als voorproefje.

Reageren