'Johnny is een fijne vent'

Johnny de Mol loopt in deze extra lange slotaflevering mee voor met mensen met een verstandelijke beperking die iets speciaals meemaken.

Nu dit eerste seizoen ten einde loopt (Veronica weet nog niet of er een tweede volgt), vragen we ons af: welke impact heeft het programma op de gasten?

Muziekmaatje
Mike Walker (24) uit Castricum was een paar weken geleden te zien met zijn muziekmaatje André. Johnny volgde hen thuis, al jammend in de bus en tijdens de muzieklessen. Hij kwam ook nog bij Mike’s en André’s optreden in de Nozem en de Non.

BN' er
Mike: „Johnny is een fijne vent. Bij Pauw & Witteman vertelde hij over ons. Hij zei dat ik had gezegd dat ik geen drugs gebruik, omdat het niet mag van mijn moeder. Daar moest iedereen om lachen, maar mijn broer kreeg kippenvel omdat ze het over mij hadden. Verder vindt iedereen het heel leuk dat ik heb meegedaan. Ze zeggen dat ik nu een bekende Nederlander ben. We stonden in veel kranten, twee keer in het Noordhollands Dagblad met een grote foto. Ik ben nu geïnterviewd en dat vind ik leuk! Op straat roepen mensen: ‘Hé, jou ken ik!’ En op mijn werk (een groenteam, red.) heb ik al handtekeningen uitgedeeld.”

Wil je de afleveringen met Mike en André zien, ga dan naar veronicatv. nl, klik op Programma gemist en check uitzending 4 en 5.

Reageren