'Na de film nooit meer Gooische Vrouwen'

Na de aankomende Gooische Vrouwen-film is Linda de Mol voorgoed klaar met haar rol als Cheryl Morero. De actrice en presentatrice kroop al vijf seizoenen in de huid van de koopzieke inwoonster van 't Gooi en de opnames voor de Gooische Vrouwen-film zijn afgelopen weekend begonnen. Daarna vindt ze het wel welletjes.

De opnames duren dan ook nog tot half oktober, zo laat Linda weten in De Telegraaf: "Ik zit niet in alle scènes, ik heb 22 of 23 draaidagen", vertelt De Mol. "En een gedeelte zit om de hoek, zoals Villa Morero."

Absoluut nooit?
Linda laat de deur wel op een kleine kier: "Eigenlijk is dit de mooiste afsluiter van de vijf seizoenen. Ik vind zelden een deel twee leuk." Maar: "Ik vind het gevaarlijk om 'absoluut nooit' te zeggen, stel dat iedereen het mist."

De film verschijnt in het voorjaar van 2011 in de bioscoop. Linda: "Het wordt wat je gewend bent van de serie, maar het mag iets meer kosten", verklapt De Mol. "We gaan naar het buitenland, ik verheug me er al op met de meiden in Parijs te zijn."

Gooische Vrouwen leverde Linda vorig jaar de Gouden Televizier-Ring 2009 op.

Reageren