'Newlyweds' Huub en Claire nu al in de problemen

Huub (26) en Claire (24) hebben elkaar woensdagmiddag in de Gouden kooi het jawoord gegeven. Maar het lijkt er nu al op dat het huwelijk niet lang stand zal houden.

Jaap en Brian probeerden nog voor en tijdens de ceremonie alles in het honderd te laten lopen. Gewapend met megafoons en spandoeken probeerden ze te voorkomen dat Huub en Claire elkaar eeuwig trouw beloofden, maar helaas zonder succes. Beide heren moesten lijdzaam toezien hoe het huwelijk werd voltrokken.

Vrijgezellenavond
En dat terwijl het huwelijk bijna niet was doorgegaan. Claire was tijdens de vrijgezellenavond absoluut niet te spreken over het gedrag van Huub. Die deed zich te goed aan iedere vrouw op zijn vrijgezellenfeestje behalve Claire. Zij dreigde vervolgens het huwelijk af te blazen. Huub bood, na zijn roes te hebben uitgeslapen, zijn excuses aan waarop Claire hem vergaf en het feestje toch nog doorging.

Ontslagronde
Maar nu pakken zich weer donkere wolken samen boven de hoofden van Huub en Claire. Amanda, Brian en Jaap hebben namelijk een nieuwe ontslagronde aangevraagd. En Huub en Claire zijn genomineerd. Als dat maar goed gaat…

Kijk hier naar het (zwaar emotionele) jawoord:

Reageren