'Nieuw' gezicht in GTST

11 Februari 2009 14:49 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Nieuw bloed in Goede Tijden, Slechte Tijden! Vanaf donderdag 12 februari maakt daar Meerdijk's nieuwste bewoner Danny de Jong zijn entree.

Lees het artikel hieronder verder

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl

Turbo Review: Pixar-animatiefilm Luca op Disney Plus

Meer film & serie nieuws

Danny, gespeeld door acteur Jan Kooijman, is de broer van Rik. Hij komt zijn broer opzoeken om hem steun te bieden na het overlijden van Anita.

Danny heeft een boek geschreven over het verlies van een geliefde en met die kennis is hij natuurlijk de uitgelezen persoon om zijn broer weer op weg te helpen.

'Woest aantrekkelijk'
Ogenschijnlijk lijkt na alle drama's rond het overlijden van Anita de rust nu terug te keren in GTST, maar dat is volgens zender RTL maar schijn.

"De komst van de woest aantrekkelijke Danny laat menig vrouwenhart in Meerdijk sneller kloppen en de intriges die volgen, zorgen voor hoogspanning binnen een aantal hechte vriendschappen", zo weet de zender trots te melden.

ONM-recycle
Wie dan die woest aantrekkelijke nieuwe bewoner precies is? Acteur Jan Kooijman (Rotterdam, 1981) heeft al een carrière als danser bij onder andere het Scapino Ballet in Rotterdam achter de rug.

Naast een aantal gastrollen in onder andere Bad candy was here en en als Just in ONM werkte Kooijman in 2004 mee aan Embracing time, een dansfilm van Willem van de Sande Bakhuijsen. Ook was hij al eens te zien in een reclame van drankmerk Martini. Op zijn Hyves vind je meer informatie!

Goede tijden, slechte tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Extra:
- alle informatie over Goede tijden, slechte tijden

Reageer ook!
GTST neemt oude acteurs van ONM over. Gaat dat werken? En wat vinden we van Jan?

Meer over