'Roast' David Hasselhoff is af'

Een poos geleden werd al bekend dat David Hasselhoff het middelpunt zou worden van The Roast, een 'afkraakprogramma' waarin een bekend persoon gefileerd wordt door een aantal collega's. De aflevering met Hasselhoff is inmiddels opgenomen en wordt op 25 september in Nederland uitgezonden.

De show werd begin augustus opgenomen in Los Angeles en zal als 90 minuten durende special bij Comedy Central worden uitgezonden.

Seth MacFarlane, bedenker van de keiharde animatieserie Family Guy, presenteerde de avond als Roast Master... en deelde dus ook de raakste klappen uit.

Geen strandwacht
In een persbericht licht de zender een tip van de sluier op: "David Hasselhoff verdronk zowat in alle beledigingen en er was geen strandwacht in de buurt om hem te redden van het comité der komieken. Niets was onbespreekbaar tijdens de jaarlijkse Comedy Central Roast van dit jaar."

"The Hoff werd bekogeld met grappen over zijn drankgebruik, zijn liefde voor cheeseburgers en ‘de vrouwen’", zo laat de zender weten.

Roosteren
De Comedy Central Roast is in Amerika al jaren een groot succes. Het idee is simpel: neem een beroemdheid, zet hem op een stoel en nadat collegae, vrienden en bekenden grappen over hem hebben gemaakt, slaat de 'geroosterde' zelf genadeloos terug.

Sinds de eerste Roast in 2003, met Dennis Leary, zijn er maar een handvol gemaakt. Jaarlijks wordt er één opgenomen in Los Angeles. The Roast met Dennis Leary was het best bekeken programma van Comedy Central in de VS ooit. Daarna volgden onder anderen Bob Saget, William Shatner, Pamela Anderson, Joan Rivers en Flavor Flav.

Reageren