't Gaat weer fantasties zijn

Oude tijden gaan herleven, want niemand minder dan Ursul de Geer keert terug op tv! En wel met een klassieker: 't Is hier fantasties in een nieuw jasje!

Een echte 'remake' van het oude programma wordt het niet, want vanaf woensdag 26 augustus gaat Ursul 't Is hier wéér fantasties! maken en gaat hij op RTL 4 op zoek naar oude bekenden die hij jaren geleden tegen het lijf liep.

Kleurrijk
Destijds interviewde hij voor zijn spraakmakende reisprogramma 't is hier fantasties! vakantievierders die om wat voor reden dan ook een onuitwisbare indruk achterlieten.

Party people
In de nieuwe serie worden de partypeople van toen opgesnord op hun huidige (vakantie)adres. Hoe ziet hun leven er nu, na ruim tien jaar, uit? Vieren ze nog steeds even uitbundig vakantie en vinden ze het allemaal nog steeds zo fantastisch?

Hoe kijken zij jaren later terug op die losbandige vakantieperiode? Staat het schaamrood hen op de kaken of hoort deze periode bij het leven (want uiteindelijk is iedereen jong geweest). En hoe kijken de kinderen van toen terug op die cultuurvakantie met hun ouders, nu zij de leeftijd hebben bereikt dat ze zélf hun vakantiebestemming mogen kiezen?

Ursul gaat het ontdekken!

Reageren