'Zaterdagavondshow wordt hit'

De Zaterdagavonshow Met Marc-Marie En Beau wordt een groot succes. Althans, als we Bert van der Veer, tv-maker en voormalig zenderbaas van RTL 4, mogen geloven.

Van der Veer is lyrisch over het programma in Shownieuws. Volgens hem kan het niet anders dan dat de show een succes gaat worden.

Miljoen
"Dat gaat boven de miljoen zaterdagavond", zegt Van der Veer. "“Ik moet zeggen dat zaterdagavond, half negen strak in mijn agenda staat."

"Ik vind het wel iets bijzonders wat er gaat gebeuren. Ik ben geïnteresseerd in hoe het gaat tussen Beau en Marc-Marie", gaat hij verder. De tv-maker denkt dat veel mensen in Nederland dezelfde verwachtingen hebben als hijzelf.

'Beau is Beau'
Volgens Van der Veer zijn Huijbregts en Van Erven Dorens een geweldig koppel. "Beau is Beau en ik geniet eigenlijk altijd wel van hem. Ik denk dat Marc-Marie een wat meer vrije rol zou moeten krijgen, en dat Beau daar wat meer op moet reageren. Maar ze zijn natuurlijk allebei slim en grappig", legt hij uit.

Van der Veer denkt dat de afwezigheid van Gerard Joling nog wel eens positief zou kunnen uitpakken. "Normaal gesproken is het natuurlijk een ramp als een presentator enige weken voor de eerste uitzending afvalt, maar SBS 6 mag wel erg in de handjes klappen dat ze juist die relatie met Marc-Marie hadden gelegd via Popstars. Het levert waarschijnlijk ook wel wat meer kijkcijfers op, omdat mensen nieuwsgierig zijn", zegt hij tegen Shownieuws.

Reageren