1000 brieven voor Boer Zoekt Vrouw Internationaal

Zeker 1000 vrouwen hebben zin in een buitenlands avontuurtje. Zo veel brieven kwamen er namelijk binnen voor de boeren van Boer Zoekt Vrouw Internationaal.

1000 brieven is minder dan gewoonlijk bij Boer Zoekt Vrouw, vorig seizoen ontving boer Henk in zijn eentje al 1100 brieven en in seizoen 5 kreeg geitenboer Frank 1029 liefdesverklaringen. Maar natuurlijk is de stap naar een geƫmigreerde boer vele malen groter dan die naar een boer uit Brabant.

Zevende seizoen

De Boer Zoekt Vrouw-redactie is dan ook dik tevreden met dit aantal. Yvon Jaspers: „Dit overtrof al onze verwachtingen! Ook al maken we Boer zoekt Vrouw nu voor het zevende seizoen, dit was op veel fronten totaal nieuw. Heel spannend natuurlijk. Want zouden er in Nederland dames en heren zijn die het aandurven om met een boer aan de andere kant van de wereld een nieuw leven te beginnen?”

Wim uit Tanzania

De brieven kwamen binnen voor boer Johan uit Denemarken, boer Jos uit Frankrijk, boerin Aletta uit Bonaire, boer Jan uit Canada en boer Wim uit Tanzania die zich in september voorstelden aan het Nederlandse volk. Alle vijf de boeren worden in het nieuwe seizoen gevolgd, er valt niemand af. In de eerste aflevering op 8 december komen de boeren naar Nederland voor een speeddate. Yvond: „Het was weer behoorlijk zwoegen om de tien meest geschikte liefdespartners uit die stapels pakketjes en mails te selecteren voor een speeddate."

Reageren