'2 Broke Girls' bij Net 5

30 Januari 2012 10:27 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Net 5 voegt een nieuwe titel toe aan haar collectie hitseries. De succesvolle sitcom '2 Broke Girls' is vanaf 12 maart te zien bij de vrouwenzender.

De serie is van de makers van Sex and the City en draait om Max en Caroline, twee bijdehante serveersters in New York. Max (Kat Dennings) komt uit een arm gezin, terwijl Caroline (Beth Behrs, rechts op de foto) is opgegroeid in een steenrijke familie.

Cupcakes
Door omstandigheden is ook Caroline nu echter straatarm. Ondanks hun verschillende achtergronden raken de meiden bevriend met elkaar. Ze trekken bij elkaar in en beginnen samen een cupcakebedrijfje.

Hitserie
In Amerika ging 2 Broke Girls van start met meer dan 19 miljoen kijkers. Daarmee was het de beste start van een comedyserie sinds 2001. Ook werd de serie bekroond met een People's Choice Award. Inmiddels wordt de sitcom in 22 landen uitgezonden.

Nieuwe serieavond
2 Broke Girls
wordt onderdeel van de nieuwe serieavond van Net 5, waar ook nieuwe afleveringen van Grey's Anatomy en Desperate Housewives te zien zullen zijn. Desperate Housewives nadert het definitieve slot en Grey's Anatomy gaat verder met seizoen acht.

Bekijk hier een voorproefje van 2 Broke Girls

Meer over