24Kitchen

Sinds 1 oktober 2011 heeft Nederland een eigen kookkanaal waar 24 uur per dag door verschillende koks gekookt wordt: 24Kitchen.

Hoofdkok bij 24Kitchen is Rudolph van Veen. En die is maar wat trots op de zender. „Ik maakte al kookprogramma’s voor andere zenders, maar alleen met een eigen zender kun je eerlijk over eten zijn. Met 24Kitchen willen we eten terugbrengen naar je aanrecht. In restaurants doen ze alsof koken ingewikkeld is, maar eten en koken moet je niet moeilijker maken dan het is. Ik wil een verlengstuk zijn van je keuken en heb ook geen geheim recept. Het gaat er niet om hoe goed ik ben, het gaat erom dat de kijker het recept kan namaken, dat hij geïnspireerd raakt.

24Kitchen koks
Maar Rudolph van Veen is niet de enige kok bij 24Kitchen. De meesterkok krijgt hulp van 24Kitchen-koks Roberta Pagnier, Evert te Pas, Prins van den Bergh en Mounir Toub die het programma Makkelijke Maaltijd presenteren en meesterchef Angélique Schmeinck. Zij neemt het meer geavanceerde kookwerk voor haar rekening. Ook Jaimie Oliver is, met zijn kook-/reisprogramma Jaimie's Great Britain, te zien op kookzender 24Kitchen.

24Kitchen-app
24Kitchen heeft ook nog een leuke app ontwikkeld. Als je die download, krijg je elke dag een gratis recept toegestuurd. Voorlopig is de 24Kitchen-app alleen nog beschikbaar voor de iPhone.

24Kitchen ontvangen
24Kitchen wordt via digitale televisie en glazvezel aangeboden. Ziggo, UPC en Caiway zenden 24Kitchen uit op kanaal 24.

Jaimie Oliver kookboek "De Basis van het Koken, nu slechts € 19,95! Bestel bij Televiziershop.nl >>

Kijk voor leuke kookproducten in de TelevizierShop. Hieronder alvast een greep uit het assortiment:

AfbeeldingAfbeeldingAfbeelding


Reageren