3,4 miljoen kijkers voor Boer zoekt vrouw

Gaat Boer zoekt vrouw dit jaar opnieuw over de vier miljoen heen? Het lijkt er wel op. Keken er vorige week al 3.105.000 mensen naar het KRO-programma waarin boeren op zoek gaan naar hun droomvrouw; gisteren (zondag) zaten er 3.436.000 mensen aan de buis gekluisterd.

Dat zijn 331.000 meer kijkers, wat betekent dat de cijfers van Boer zoekt vrouw nog steeds in de lift zitten en de vier miljoen (of misschien zelfs meer) nog altijd in zicht is. Yvon Jaspers tegen Mediacourant: "Dat het programma zo’n groot succes zou worden, had ik niet voorzien. Maar natuurlijk is het erg leuk."

Plezier
Toch zijn hoge kijkcijfers niet alles voor de KRO-presentatrice. "Al moet ik wel zeggen dat ik niet meer geniet van het maken van televisieprogramma's waar drie miljoen mensen naar kijken. Als er dertigduizend mensen kijken, heb ik nog met evenveel plezier gewerkt."

Speeddates
In de aflevering van zondag zagen de vijf boeren 'hun' brievenschrijfsters voor het eerst in het echt echt. Na een date van slechts vijf minuten, waarbij het opviel dat de ene boer zich een stuk meer op zijn gemak voelde (Jos) dan de andere (Wietse), moesten de mannen al bepalen met welke vijf dames zij volgende week langer op pad willen.

De keuzes van de boeren:

Hans: Audrey, Esther, Hanne, Ingrid en Johanna
Jos: Dycke, Jacqueline, Marieke, Mirjam en Suzanne
Peter: Hanneke, Marleen, Saskia, andere Saskia en Susanne
Wietse: Evelien, Iris, Neeltje, Nicolien en Tineke
Wim: Astrid, Cynthia, Els, Erie en Hennie

Reageren