5 jaar later

Hoeveel is er terecht gekomen van de toekomstplannen van onder anderen Bridget Maasland, Ronald Giphart en Jan Marijnissen? Vijf jaar geleden lieten zij hun dromen, angsten en ambities door Jeroen Pauw op camera vastleggen om ze nu pas uit de kluis te halen. De bekende Nederlanders worden in het NPS programma Vijf jaar later met hun uitspraken uit 2003 geconfronteerd.

Met fragmenten uit de gesprekken van toen en beelden uit de afgelopen jaren, kijkt Jeroen met zijn gast terug op hun toenmalige dromen. Helaas lukt het niet om alle geïnterviewden nogmaals naar de studio te krijgen, want één van hen is Theo van Gogh.

Theo's dromen
In deze tweede aflevering zien we hoe Theo in 2003 nog zijn toekomst zag. Dit is zonder twijfel het meeste bijzondere gesprek. Het is inmiddels alweer vier jaar geleden dat de spraakmakende regisseur, columnist en journalist op klaarlichte dag werd vermoord. Waar droomde hij van?

BN'ers
De komende weken zien we nog interviews met Katja Schuurman, Frits Barend, Jan Marijnissen, Ronald Giphart, Bridget Maasland en Mart Smeets.

Reageren