5e dode Celebrity Rehab

Mindy McCready pleegde zelfmoord en is daarmee de 5e ster die niet meer in leven is na de afkickshow Celebrity Rehab.

De deelnemers van Celebrity Rehab, een afkickshow voor beroemdheden, lijken stuk voor stuk het loodje te leggen. Met de dood van Mindy McCready staat de teller al op 5. Ze maakte een einde aan haar leven door zichzelf dood te schieten. De 37-jarige countryzangeres was in 2009 deelnemer in het programma. RTL 5 zond het programma Celebrity Rehab in Nederland uit.

Oorzaak

Opmerkelijk is dat Mindy, in tegenstelling tot de rest, niet direct is overleden aan de gevolgen van drugsgebruik. “Als haar geliefde niet was overleden, was dit niet gebeurd. Mindy was een fantastische vrouw”, aldus Dr. Drew Pinky, presentator van de show.

Andere overledenen

Eerder overleden Alice in Chains-bassist Mike Star, Real World-castlid Joey Kovar, Acteur Jeff Conaway, en Rodney King. Rodney King veroorzaakte in 1991 enorme rassenrellen in Los Angeles nadat hij op beeld was afgetuigd door de politie. Dr. Drew verdedigt zijn show: “Als ik een show over levensbedreigende ziektes had gemaakt, was niemand verbaasd geweest als er iemand overleed. Mensen snappen niet dat een verslaafde dezelfde prognose heeft”.

Reageren