9 nieuwe programma's in TV Lab

Ex-bokser Arnold VanderLyde, Katja Römer-Schuurman en Frank Evenblij proberen allemaal een nieuw tv-programma uit in TV Lab.

TV Lab is de week waarin de Publieke Omroep (NPO) jaarlijks nieuwe programma's uitprobeert en dit jaar lijken er een aantal veelbelovende tussen te zitten. In totaal zijn het er negen.

Gielmobiel

Luisteraars van Giel Beelen op 3FM kennen de Gielmobiel wel, het item waarin BN'ers elke ochtend een telefoon aan elkaar doorgeven en Giel moet raden wie hij aan de andere kant van de lijn heeft. In het dagelijkse programma De Gielmobiel gaat Frank Evenblij op bezoek bij die BN’ers.

Arnold

In Vechtersbazen van BNN trekt Arnold Vanderlyde niet zelf de bokshandschoenen aan, hij probeert ruzies tussen mensen te beslechten door ze de ring in te sturen. Tim Hoffman gaat ook voor BNN op pad in Mijn 5000 vrienden. Daarvoor bezoekt hij Facebookvrienden die hij helemaal niet kent.

Katja

Katja Schuurman is terug bij BNN en maakt samen met Nicolette Kluijver Mag Ik met Je Mee waarin ze een vlucht boeken en vervolgens mee op vakantie gaan met een van hun medepassagiers. MRI is een KRO-talkshow van Martine Sandifort en Remco Vrijdag.

Vrouwenborsten

Tot slot doen ook de NTR en VPRO mee met respectievelijk Ontboezemingen van de NTR is een journalistieke ontdekkingstocht naar invloed van de vrouwenborsten op mens en maatschappij en Reset van de VPRO is een zoektocht naar manieren om onze samenleving opnieuw in te richten.

TV Lab begint op 12 augustus.

Reageren