90210 en Gossip girl wél terug bij Net 5

Eerder deze week verscheen op verschillende internetfora het bericht dat Net 5 de series 90210 en Gossip girl per direct van de buis zou halen wegens tegenvallende kijkcijfers. Maar dát blijkt niet helemaal te kloppen.

"We zijn altijd al van plan geweest om na elf afleveringen 90210 en Gossip girl af te wisselen met andere andere programma's", legt Net 5-persvoorlichter Marloes Smit uit. "Het bericht dat we vanwege tegenvallende kijkcijfers met deze series zouden stoppen klopt dan ook niet."

Law & order
Dat de zender het gat op de vrijdagavond gaat opvullen met afleveringen van Law & order: special victims unit en Eleventh hour is dan weer wel waar. Ook de filmthriller waarmee iedere vrijdag het weekend wordt ingeluid, blijft gewoon staan.

Andere uitzenddag
Net 5 gaat waarschijnlijk in juni verder met 90210 en Gossip girl, maar de definitieve datum is nog niet bekend. Ook de uitzenddag staat nog niet vast, want: "We hadden natuurlijk wel op iets hogere kijkcijfers gehoopt", aldus Marloes. "Een andere dag is wellicht meer geschikt voor dit soort series."

Reageren