90210 Gossip!

Januari: voorheen een koude en vooral natte feestdagloze maand met weinig superseries op tv, maar daar brengt Net 5 begin 2009 verandering in! De zender zendt dan namelijk nieuwe afleveringen uit van Gossip girl en de remake van dé tienerserie uit de jaren '90: Beverly Hills 90210.

In 90210 is alles in de bekendste postcode van Amerika hetzelfde gebleven: het is nog steeds zonnig, er lopen nog steeds de mooiste mensen rond en tieners zijn nog steeds rijk maar niet altijd gelukkig. Wat de inwoners van Beverly Hills betreft is er wél een hoop veranderd.

Kelly en Brenda
Veel oude bekenden zullen we in deze 2009-versie namelijk niet tegenkomen. Afgezien van wat gastoptredens van Jennie Garth (Kelly Taylor) en Shannen Doherty (Brenda Walsh) draait de serie om een volledig nieuwe groep, waarin Annie (Shenae Grimes) en Dixon (Tristan Wilds) de Brenda en Brandon van 90210 zijn. Deze tweeling verhuist met hun ouders naar de 'Hills', waarmee voor hen het avontuur kan beginnen.

Roddelen
Direct na 90210 kun je genieten van het tweede seizoen van Gossip girl. Ook zo benieuwd naar hoe Blair (Leighton Meester), Serena (Blake Lively) en de anderen de zomer zijn doorgekomen? Geloof ons wanneer we zeggen dat er in de tussentijd heel wat is gebeurd en de serie vanaf nu nóg leuker wordt. Kijken dus!

90210 is vanaf 2 januari te zien om 20.30 uur op Net 5.
Gossip girl is vanaf 2 januari te zien om 21.30 uur op Net 5. Alles weten over deze verslavende serie? Check dan onze programmapagina.

Teaser van 90210:

Teaser van het tweede seizoen van Gossip girl:

Reageren