90210 krijgt homo

Of het een mediastunt of echt engagement is, is niet duidelijk. Feit is wel dat één van de hoofdrolspelers uit het nieuwe 90210 komend tv-seizoen uit de kast gaat komen. Wélk personage homo gaat blijken te zijn, is echter nog niet bekend.

Het Amerikaanse blad Entertainment Weekly kwam met de scoop. Volgens het blad gaat het om een van de drie mannelijke hoofdrolspelers van de serie.

Serieus
Dat het niet om een mediastunt zou gaan, valt af te leiden uit een verklaring van een van de producers. Die bevestigde allereerst dat men daadwerkelijk een van de spelers, waar duizenden meiden wereldwijd verliefd op zijn, homo 'wordt', maar ook dat men er veel werk van maakt om de verhaallijn geloofwaardig te maken.

Uitvoerend producent Jennie Urman zei tegen Entertainment Weekly: "We willen het issue op een realistische en betrouwbare manier aanpakken."

Derde seizoen
Het gaat zoals gezegd om drie mogelijke acteurs: Trevor Donovan als de sportieve Teddy, acteur Michael Steger als de slimme en lieve Navid of Matt Lanter in zijn rol als de rebelse Liam.

Wíe het wordt, wordt pas duidelijk als het derde seizoen van de serie op de buis komt. Dat gaat in de VS op 13 september van start. Wanneer in Nederland NET 5 het derde seizoen oppikt, is nog niet bekend.

Reageren