Aandacht voor Antonie

De zelfmoord van Antonie Kamerling maakt veel los in medialand. SBS zendt donderdagavond een extra Shownieuws-uitzending uit van kwart over zeven tot half negen. Ook RTL en de publieken staan stil bij het verlies.

Twitter is sinds het nieuws op hol geslagen. Het tragische onderwerp is meervoudig wereldwijd trending topic, wat betekent dat er momenteel wereldwijd het meest getwitterd wordt over Antonie.

Koffietijd onderbroken
Niet alleen Twitter is in shock door het gebeuren. De uitzending van Koffietijd werd halverwege onderbroken toen de redactie van het programma het nieuws kreeg. Presentatrices Quinty en Loretta konden het niet opbrengen om verder te presenteren.

Extra Shownieuws
SBS Shownieuws maakt een extra lange uitzending waarin Kamerling centraal staat. Daarnaast staat ook de reguliere uitzending van Shownieuws geheel in het teken van de dood van de acteur. De uitzending is vanaf kwart voor zeven te zien op SBS 6 en duurt anderhalf uur.

RTL Nederland geschokt
RTL 4 staat vanavond in RTL Boulevard stil bij dit grote verlies. Voor de reguliere uitzending van Goede Tijden, Slechte Tijden is een In Memoriam ingelast.

Nederland 1
Ook op Nederland 1 is vanavond extra aandacht voor de overleden acteur, in de vorm van een herhaling van een oud interview met Antonie: Het Hoogste Woord van de NCRV. Dat interview is om iets over middernacht te zien.

Reageren