Aanklacht tegen 'Bruno'

Het is uit met de pret voor de Amerikaanse komiek Sacha Baron Cohen (alterego: de Oostenrijkse homo 'Bruno'). Hij moet binnenkort voor de rechter verschijnen, omdat hij een vrouw tijdens een bingo-avondje zou hebben mishandeld.

Sacha was uitgenodigd door feestorganisatrice Richelle Olsen, die een bingo-avond voor bejaarden in Californië organiseerde.

Te gewaagd
Sacha, die bekend staat om zijn extravagante typetjes, kwam ook die avond in een nogal extreme outfit voor de dag. Volgens de organisatrice had hij zich te gewaagd gekleed en zag hij eruit als een homo.

Schelden
Na wat over en weer opmerkingen begon de acteur Richelle uit te schelden. Dat was voor haar de druppel en ze probeerde de microfoon van Sacha af te pakken.

Mishandeling
Sacha betastte Richelle en begon haar te duwen. Dat brak uit in een gevecht, waarbij Richelle tegen de grond ging. Het werd nog erger toen drie cameramannen Richelle zo'n vijf minuten lang begonnen te slaan. De complete vernedering is vastgelegd op camera.

Overstuur
Je zou van minder overstuur raken. Geen wonder dus dat het Richelle uiteindelijk allemaal teveel werd. Ze hield het niet droog en werd naar een andere kamer gebracht. Maar omdat ze zo overstuur was, viel ze flauw en klapte met haar hoofd op de grond.

Hersenbloedingen
Aan het voorval heeft de organisatrice maar liefst twee hersenbloedingen overgehouden. Ze kan niet meer goed lopen en zit in een rolstoel. Natuurlijk houdt ze Sacha verantwoordelijk en heeft hem nu dus aangeklaagd voor een schadevergoeding. Wanneer de acteur voor de rechter moet verschijnen is nog onduidelijk.

Eminem
Sacha zorgde afgelopen zondag voor wat rumoer door tijdens de MTV Video Awards de zaal te vliegen in een wit leren pakje met witte vleugels en ontbloot achterwerk. Dat ging al gauw mis toen hij tegen een stelling botste en langzaam naar beneden zakte.

'Bruno' landde ondersteboven met zijn hoofd tussen de benen van homofoob Eminem en met zijn blote billen in Eminem's gezicht. De rapper was "not amused" en liep boos de zaal uit.

In scène gezet
Inmiddels is bekendgemaakt dat de hele stunt in scène is gezet. Eminem geeft toe dat het een grote grap was. De rapper zei dat hij naar zijn hotel ging en daar drie uur lang in een deuk lag van het lachen, vooral toen hij het terugzag op tv.

Liever Paris
Ook werd duidelijk dat Eminem niet de eerste keus was, maar Paris Hilton. Maar zij ging aleen om onbekende redenen niet op het aanbod van de award-organisatie in.

Reageren