Achtergond | Huwelijksproblemen in Goede Tijden, Slechte Tijden

12 september 2012 12:04 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Liefst vier van de vijf huwelijken staan in GTST op de tocht. Dat zou weleens een record kunnen zijn in de geschiedenis van de soap.

Sjors wil scheiden van Bing (foto) omdat hij haar broer Jack expres heeft aangereden. Noud kon het geflikflooi van Nina met Mike niet meer aanzien en huilt in Tokio uit bij zijn vader. En Bianca staat op het punt om conclusies te verbinden aan de buitenechtelijke slippertjes van Anton.

Jack verlaat GTST

Lorena heeft het gehad met Jack, die maar bleef doorzeuren over het overspel van Bing, de man van zijn zus, en daarom niet mee wilde naar Australië. Over een maand of twee zijn ze zeker geen paar meer, want Mark van Eeuwen (Jack) verlaat GTST in november.

Geen vuiltje aan de lucht

Eigenlijk hangen er alleen boven de derde echtverbintenis van Janine en Ludo momenteel geen donkere wolken.

Herenliefde

Nuran en Bilal gaan woensdag in ondertrouw. Hún huwelijk is al mislukt voordat het begint: zoals alle kijkers sinds 'De Zoen van Bilal en Lucas' weten, is de aanstaande bruidegom de herenliefde ­toegedaan.

Leugens en bedrog

De schrijvers zullen de spanning graag nog wat opvoeren. Want wat is een soap zonder leugens, bedrog, intriges en echtscheidingen?

Meer over