Achtergrond - Brennan is blond in het nieuwe seizoen van Bones

22 oktober 2012 11:45 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

In het nieuwe seizoen van Bones gaat Temperance Brennan als blondine door het leven. De reden: ze houdt zich schuil voor de FBI. 

Ja, het prille geluk - een relatie en een dochtertje, Christine - van Brennan (Emily Deschanel) en Booth (David Boreanaz) is in de laatste aflevering van het vorige seizoen ruw verstoord.

Moord

Door toedoen van Christopher Pelant, berucht hacker en crimineel, kreeg Brennan de schuld van de moord op een vriend. Haar dochter en vader vergezellen de antropologe, die als vermomming haar haar heeft geblondeerd, op haar vlucht.

Naam zuiveren

Booth en haar collega’s van het forensisch instituut stellen intussen alles in het werk om Brennans naam te zuiveren en de moordenaar te vinden. Dat dit drie maanden zou duren, hadden ze ook niet kunnen bedenken.

Pruik

Wat betekent dit voor hun relatie? En wat doet het geblondeerde haar met de populariteit van de hoofdrolspeelster? Volgens een internet-enquête wilde 89 procent van de fans Brennan zo snel mogelijk terugzien met haar vertrouwde bruine haar. Gelukkig draagt Emily Deschanel voor deze gelegenheid slechts een pruik.

Meer over