Achtergrond - Grey's Anatomy na de vliegtuigramp

15 Oktober 2012 13:30 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Bij de start van het nieuwe seizoen van Grey's Anatomy vechten zes artsen nog voor hun leven. Wie overleeft het drama en wie zien we nooit meer terug? 

Vanavond proberen de dokters van Grey's Anatomy hun leven weer op te pakken na de vliegtuigcrash van het vorige seizoen. Enkele artsen van het Seattle Grace Ziekenhuis waren per vliegtuig onderweg naar Boise om daar een ingewikkelde operatie uit te voeren op een Siamese tweeling. Onderweg stortten ze neer in het bos.

Vechten voor hun leven

Meredith, Lexie, Derek, Cristina, Arizona en Mark waren op zichzelf aangewezen en moesten vechten voor hun leven. Lexie overleefde de crash niet. Intussen werd in het ziekenhuis een diner georganiseerd voor de jubilerende ziekenhuisdirecteur Richard. Op het moment dat hij zou gaan speechen, hoorden de achtergebleven artsen dat hun collega’s nooit met hun vliegtuig in Boise zijn aangekomen.

Laatste lucifer

In het bos probeerde Cristina intussen tevergeefs iedereen wakker te houden en Meredith heeft de allerlaatste lucifer van de groep gebruikt. Overleven de artsen de ijskoude nacht? En hoe gaan ze in het ziekenhuis met het nieuws om?

Dr. Sloan stopt er mee

Deze aflevering is meteen de laatste waarin we kunnen kijken naar Eric Dane als plastisch chirurg Dr. Sloan (McSteamy). Hij stopt er na zes jaar mee. En dat is verdraaid jammer. 

Grey’s Anatomy, 20.30  Net 5


Meer over