Achtergrond | Hoe gaat het verder in GTST?

3 september 2012 15:22 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Vanavond barst de populaire soap Goede Tijden Slechte Tijden weer los. Maar welke goede en slechte tijden staan voor de deur? Lees hier alles. 

Als eerste is daar Tim, de mysterieuze nieuwkomer die goed viool kan spelen en de gevoelige snaar bij de meisjes van Meerdijk weet te raken. Hij blijft in ieder geval een belangrijke rol spelen in de soap. Weldra zal aan het licht komen wie hij precies is en wat hij komt uitspoken.

Lorena en Noud

Lorena en Noud stapten in de laatste aflevering van het vorig seizoen boos op het vliegtuig, hun partners (Jack en Nina) in vertwijfeling achterlatend. Maar ze keren terug in het soapdorp; ze staan tenslotte op de nieuwe castfoto. Voor twee personages geldt dat niet: Yvon (Terence Schreurs) en Bilal (Sinan Eroglu). Zij verlaten het GTST-toneel waarschijnlijk door een zijdeur.

Yvon en Bilal

Tussen Yvon en Rik was het al een tijd geen koek en ei meer. Bilal ontdekte dat hij op mannen valt en zoende met Lucas. Trouwen met Nuran is geen optie meer. Het zit er dik in dat Rik en Nuran nieuw geluk gaan vinden bij elkaar.

Sjors en Bing

Verder weten we dat het huwelijk van Sjors en Bing op instorten staat. Hij is voor de zoveelste keer te ver gegaan. En Mike blijft Nina belagen met zijn glibberige avances, maar zij wil Noud terug. Maxime zweert weer dat ze het huwelijk van Ludo en Janine binnen een jaar te gronde zal richten.

Jack

De enige onzekerheid  is Jack. Voor zijn leven viel te vrezen toen Bing hem in de zomercliffhanger van de sokken reed. Maar hij komt er weer bovenop, al is de vraag voor hoe lang. Mark van Eeuwen heeft tenslotte besloten de soap te verlaten. 

GTST maandag 20.00, RTL 4

Meer over