Achtergrond - Laatste audities van ‘The voice’

5 Oktober 2012 13:45 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De afgelopen weken zat half Nederland aan de buis gekluisterd tijdens de auditierondes van The voice of Holland. Vrijdag de laatste kans op een plekje in 'The Battles'.

Een aantal optredens in auditierondes van voorgaande weken viel al op. Zo deed onder anderen voormalig Idols-ster Floortje Smit een gooi naar de volgende ronde en is ook Ron Link (bekend uit de musical Tarzan) met zijn versie van 7 nation army (geliefd onder voetbalfans) door.

Ivar Oosterloo

Verder viel een aantal opmerkelijke covers op. Zo oogstte singer-songwriter Ivar Oosterloo succes met het nummer Hit me baby one more time van Britney Spears. En Sandra van Nieuwland stond in de iTunes top-30 zelfs op 1 met haar uitvoering van More van Usher.

Trijntje Oosterhuis

Leona Philippo koos voor haar auditie het nummer Mesmerized en kreeg de hele zaal aan het swingen.Marco Borsato kon het niet verkroppen dat de zangeres als coach Trijntje Oosterhuis koos - bij wie Leona als achtergrondzangeres heeft gezongen - en viel van zijn stoel. Vanavond zijn de laatste auditierondes, dus mis het niet! 

Meer over