Achtergrond | Start Barbie's baby

Samantha de Jong, oftewel Barbie, is inmiddels bevallen. Ze schonk het leven aan een klein, roze prinsesje.

Zagen we in Barbie’s bruiloft hoe Samantha en Michael elkaar het jawoord gaven, in Barbie’s baby volgen we de tortelduifjes tijdens een nieuwe fase in hun prille liefdesleven. Hoe brengen de newlyweds het ervanaf als papa en mama?

Puf-les

De aanstaande ouders kunnen niet wachten om hun wondertje in de armen te sluiten. Het wiegje staat al klaar in de roze kinderkamer, de eerste puf-les is gevolgd en Barbies buik wordt nog snel even vereeuwigd.

Baby op komst

We zijn niet alleen getuige van de voorbereidingen op de komst van de baby, maar ook van het eerste dagje thuis, de gebroken nachten en zien hoe Barbie voor het eerst gaat stappen zonder haar oogappeltje.

Cameravrouw

De camera’s bleven zelfs draaien tijdens de geboorte van de kleine spruit en dat levert gegarandeerd hysterische televisie op. "Ze mogen mijn bevalling vastleggen, zolang dat maar op een nette manier gebeurt. En ik wil per se een vrouw achter de camera”, vertelt Barbie in weekblad Story. "Ik vind het geen prettige gedachte om op zo’n moment een cameraman om me heen te zien drentelen.”

Barbie's Baby, dinsdag 20.30, RTL 5

Reageren