Achtergrond - The Voice Of Holland: Singing Sunday

21 Oktober 2012 12:00 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Sinds vorige week kunnen kijkers thuis de vocale strijd aangaan met de zangtalenten van ‘The Voice.

In het nieuwe programma Singing Sunday, een karaokeversie van The voice of Holland, kunnen kijkers thuis meezingen met eerder uitgezonden optredens uit de talentenjacht. Hobbyzangers die vermoeden dat er een tweede Ben Saunders of Iris Kroes in hen schuilt, kunnen hun gekweel opnemen en uploaden via een app.

Thuisconcert

Met deze app kan iedereen hun zangtalenten opnemen en uploaden, waarna het resultaat voor de hele wereld te bewonderen is op YouTube. Valt het in de smaak, dan maakt je kans op een thuisconcert van een van de finalisten.

The Voice Of Holland: Singing Sunday

De opvallendste thuisperformances zijn daarnaast wekelijks te zien in The Voice Of HollandSinging Sunday. Deze show volgt steeds twee dagen na de reguliere uitzending van TVOH. De eerste weken worden we voornamelijk zoet gehouden met optredens uit de eerste twee seizoenen. Als de liveshows van start gaan op 9 november zijn er steeds vier optredens te zien uit de laatste uitzending. Tussen de acts door geeft zangcoach Babette Labeij tips voor nog meer meezingplezier. Winston Gerschtanowitz presenteert de interactieve muziekshow. 

Meer over