Achtergrond | Toppers 2011

De dresscode was in 2011 ‘koninklijk goud’ en de muzikale gasten heetten Glennis Grace, Jan Smit, K3, Leonie Meijer (van The Voice of Holland) en LA The Voices. De Toppers zelf bestonden toen nog uit René Froger, Jeroen van der Boom, Gordon en Gerard Joling.

Maar wat doet het er allemaal toe? De concerten van de Toppers zijn bijna uitgegroeid tot een nationale feestdag, ongeacht wie er uiteindelijk op het podium in de Amsterdam ArenA staan.

Vuurspuwende leeuw
De Toppers worden het voetbalstadion binnengereden in een praalwagen met een wit kasteel, voortgetrokken door een vuurspuwende gouden leeuw. En dat is nog maar het begin; vanaf dan is het één groot spektakel met nummers die gaan van Tulpen uit Amsterdam en Foxie Foxtrot tot Paradise by the Dashboard Light, Smells Like Teen Spirit en een Beatles-medley. De Toppers zijn van alle markten thuis.

Eindeloos
Inmiddels is er al een Toppers 2012 geweest en voorlopig zijn de heren niet van plan om te stoppen. De liefhebbers (en dat zijn er nogal wat) kunnen dus nog jaren vooruit. 

Meer over:

Reageren