Acteurs Modern Family eisen fikse loonsverhoging

60.000 euro per aflevering is aardig betaald, zeker wanneer je weet dat elk seizoen van de comedyserie Modern Family 24 afleveringen telt. Een snelle rekensom leert dat de acteurs op dit moment 1,4 miljoen dollar per jaar verdienen. 

Maar Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Julie Bowen en Sofia Vergara willen meer. Veel meer. Volgens de Hollywood Reporter zetten de vijf hoofdrolspelers in op een loonsverhoging van een dikke 200% zodat ze uitkomen op 208.000 dollar per aflevering. 

Ed
Ed O'Nell doet niet mee aan de onderhandelingen omdat hij  met 75.000 euro al meer verdient dan de rest. Ed was dankzij Married With Children een grotere ster dan de rest bij de start van Modern Family. Maar insiders verwachting dat Ed zich binnenkort ook aan de onderhandelingstafel zal melden.  

Ashton
De verwachting is dat de acteurs hun zin zullen krijgen, al is de loonsverhoging enigszins problematisch voor studio 20th Century Fox omdat ze met zovelen zijn. Toch is de loonsverhoging niets vergeleken bij de Ashton Kutcher die dankzij de serie Two and a Half Man wekelijks meer dan 7 ton mee naar huis krijgt. 

 

 

 

 

 

 

Reageren