Acteurs praten over eerste reeks Dokter Deen

Maandag gaat het tweede seizoen van de Max-serie Dokter Deen van start. De acteurs blikken in Dokter Deen: De introductie terug op de eerste reeks.

Ook is er een aantal scènes uit het nieuwe seizoen te zien, dat vanzelfsprekend weer grotendeels op Vlieland is opgenomen. Hoofdrolspeelster Monique van de Ven licht alvast een tipje van de sluier op over waarmee haar personage Maria Deen te maken krijgt. Zo gaan haar kinderen het huis uit en krijgt ze last van het legenestsyndroom.

Liefdesgebied

Ook op liefdesgebied gebeurt er weer van alles. Moeder Deen ontmoet een oude liefde die haar leven op de kop zet. In het leven van de kinderen veranderd er ook het een en ander: Wendy wordt moeder, Isa wordt een ster en Robbert wordt verliefd.

Cast

Ook in het tweede seizoen zijn de vertrouwde castleden, onder wie Leopold Witte, Pleuni Touw, Liz Snoijink, Jelle de Jong en Lisa Smit weer van de partij. Nieuwe acteurs dit seizoen zijn onder andere Hans Croiset, Hans Dagelet, Sophie van Winden en Oren Schrijver.

Dokter Deen

Monique van de Ven speelt de huisarts Maria Deen, die naast haar werkzaamheden als arts nog veel meer betekent voor de inwoners van het eiland. Zij heeft een praktijk aan huis, met een apotheek en een kleine operatiekamer waar zij kleine ingrepen kan uitvoeren.

Meer over: