Actrice Amanda Seyfried dronken bij David Letterman

13 december 2012 09:48 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Dat gasten voor tv-interviews vaak een drankje nemen tegen de zenuwen is algemeen bekend, maar actrice Amanda Seyfried maakte het wel érg bont. 

Amanda was te gast bij David Letterman in zijn Late Show om haar nieuwe film Les Mis te promoten, maar het mondde al snel uit in een bizar gesprek.

Onsamenhangend

De 27-jarige actrice maakte zodra ze plaatsnam naast Letterman al een verwarde indruk toen hij vroeg of ze zijn vorige gast Mick Jagger backstage had ontmoet. Na een lang, onsamenhangend antwoord viel er een pijnlijke stilte waarna Letterman vroeg: "Je weet dat je niks hebt gezegd, he?"

'Nooit nuchter op tv'

Al snel kwam de aap uit de mouw toen Amanda klaagde dat ze tijdens de opnames van Les Mis naar eigen zeggen 'als een monnik' moest leven om haar stembanden te sparen. Dus ook geen alcohol. "Heb je nu gedronken?" was de voor de hand liggende vraag, waarop Amanda ronduit toegaf minstens drie glazen whiskey op te hebben en vanwege de zenuwen zelfs nog nooit nuchter op tv te zijn geweest . 

'Misschien heb ik een probleem'

Het publiek moest er om lachen, maar Seyfried was bloedserieus "Dit is niet grappig, ik weet dat ik misschien wel een probleem heb." Letterman probeerde haar gerust te stellen door te vertellen dat hij tot zijn 33e ook verschrikkelijk aan de drank had gezeten. "Ik ben 27, dus ik heb nog zes jaar" was de conclusie die een opgeluchte Seyfried trok, waarna ze samen met Dave nog even van een neutje genoot.

 

Meer over