Actrice Reese Witherspoon gearresteerd

Actrice Reese Witherspoon is vrijdagavond gearresteerd wegens opstandig gedrag tegen de politie. "Weet je wel wie ik ben?", schreeuwde de actrice tegen de agent.

Toen Reese Witherspoon en haar man in Atlanta naar huis reden vanaf een feestje werd de auto door de politie aan de kant gezet. De auto bleef niet binnen de belijning rijden en een patrouillerende agent hield het koppel staande. Na een blaastest bleek dat haar echtgenoot de alcohollimiet had overschreden.

Reese Witherspoon hing tierend uit het raam

Tijdens de test hield de 37-jarige actrice zich niet gedeisd zoals de politie had gevraagd. Reese hing volgens de website Variety uit het raam omdat ze niet geloofde dat de agent bij de politie werkte. De actrice werd geboeid afgevoerd: "Weet je wel wie ik ben?", riep Reese tegen de agent. Ze zou ook hebben opgemerkt dat de agent met zijn gedrag het nieuws zou halen. “Ik zei tegen mevrouw Witherspoon dat dat prima was”, aldus de agent in kwestie.

De actrice heeft veel spijt

Reese Witherspoon heeft inmiddels toegegeven dat ze een glaasje te veel op had en dat het haar ontzettend spijt. "Ik schaam me om wat ik heb gezegd", verklaarde ze tegenover TMZ. "Het was een beangstigende situatie en ik was bang toen die escaleerde, maar dat is geen excuus. Ik heb me neerbuigend uitgelaten tegenover de agent die gewoon zijn werk deed. Ik heb niets dan respect voor de politie en ik heb spijt van mijn gedrag".

Meer over:

Reageren