Adios Nonino bij Paul de Leeuw

Woensdag 2 februari, op de trouwdag van kroonprins Willem Alexander en Maxima, speelt Carel Kraayenhof in de Madiwodovrijdagshow weer het nummer Adios Nonino op precies dezelfde manier als tijdens de Kerkelijke inzegening van het huwelijk van het koninklijke paar in van 2002.

Samen met het Nederlands Omroepkoor en het Kraayenhof Tango Ensemble brengt de bandoneonist het nummer van componist Astor Piazzola opnieuw ten gehore in hetzelfde arrangement.

Kraayenhof verkreeg destijds in één klap nationale faam toen hij die dag prinses Maxima met 'Adios Nonino' ('Dag vadertje') tot tranen bewoog.

Muziek
De muzikanten die in de uitzending aanwezig zullen zijn: Carel Kraayenhof (Bandoneon/ artistiek leider), Juan Pablo Dobal (vleugel), Emma Breedveld, Josje Terhaar, Maartje Kraan (1e viool), Bert Vos, Iefke Wang (2e viool), Ernst Grapperhaus, Laura van der Stoep (Altviool), Eva van de Poll, Karel Brederhorst (Cello), Jaap Branderhorst (Contrabas) en een twintigkoppige delegatie (man en vrouw) van het omroepkoor.

Verder deze avond in de uitzending: ABN Amro World Tennis Tournament directeur Richard Krajicek en de vaste rubrieken 'De Koekoeksklok', 'Youtube' en de 'NieuwsTop5'. Dit alles omlijst door de vaste huisband.

De MaDiWoDoVrijdagShow is woensdag 02 februari om 21:50 uur te zien op Nederland 3.

Reageren