Afscheid in House, seizoen 6?

In de VS gaan steeds sterkere geruchten dat actrice Jennifer Morrison de serie House gaat verlaten. En nog niet eens omdat ze dat zelf wil, maar omdat de schrijvers haar uit de serie schrijven!

Zowel tv-zender Fox als het team achter Jennifer wilden het nieuws niet bevestigen (noch ontkennen), maar het lijkt vrij zeker.

Jennifer, in de serie beter bekend als de immunoloog Dr. Cameron, wordt uit House geschreven. En nu worden een aantal uitspraken van de schrijver van de serie opeens een stuk duidelijker.

Voorlopig
Een tijd geleden zei David Shore, bedenker van de serie, namelijk nog dat de personages van Chase en Cameron weer meer naar voren zouden komen in de serie. Alleen voegde hij daar toen wel bij: 'tenminste voorlopig'.

Jennifer zei toen zelf nog dat het "geweldig" was om weer te schitteren in de serie. "Ik heb de laatste tijd heel veel gewerkt, en er gaan al heel vroeg in het seizoen dingen met House gebeuren die een domino-effect hebben op alle andere karakters."

Voorbedachte rade
Onbekend is of Jennifer toen al wist dat de schrijvers overwogen om haar uit de serie te schrijven, maar het lijkt toch echt zo te zijn. Het is in ieder geval wel duidelijk dat David als schrijver van de serie het verhaal al in zijn hoofd had zitten.

Overigens kunnen fans die de serie op Nederlands tempo volgen, nog even hun hart ophalen: in Nederland wordt seizoen 4 nu uitgezonden door SBS 6. Cameron zal pas, als het nieuws echt klopt, in seizoen 6 de serie verlaten.

Reageren