Afscheid nemen bestaat niet

Het was al een tijdje bekend, maar vandaag valt dan definitief het doek voor Life & cooking. Reden: na negen jaar heeft Unilever zich teruggetrokken uit het populaire RTL 4-programma. Voor Carlo Boszhard en Irene Moors kwam dit nieuws enkele maanden geleden als een grote schok.

"Het is een beetje alsof je op een feest bent dat net iets te vroeg is afgelopen", zei Irene destijds, die graag het tienjarig jubileum had willen meemaken. Uiteindelijk kwam dan toch de berusting en begon aan het begin van deze maand het aftellen naar de allerlaatste aflevering.

Feestelijke uizending
Wat Carlo, Irene en kok Robert Verweij allemaal voor ons in petto hebben, is nog geheim. Maar dat het een bijzonder feestelijke uitzending wordt, mag duidelijk zijn.

Nieuw programma
Overigens hoeven de 800.000 Life & cooking-fans niet te treuren, want volgend seizoen keren Carlo en Irene gewoon terug op de zondagmiddag met een nieuw programma. De naam is nog niet bekend, maar aangezien Sara Lee (Senseo, Zwitsal, Zendium en Ambi pur), de nieuwe sponsor wordt, tippen wij Clean & Coffee.

Reageren