Afscheidsseizoen Oprah van start

Oprah Winfrey, de onbetwiste koningin van de talkshow, kondigde onlangs aan dat ze na meer dan 4400 afleveringen met haar immens populaire Oprah Winfrey Show stopt. Afgelopen september begon ze in Amerika aan haar Farewell Season, haar laatste jaar als talkshowhost. Vanaf woensdag 1 december is dit afscheidsseizoen bij RTL 8 te zien.

In de eerste aflevering, van woensdag 1 december, is John Travolta te gast. Oprah is een groot bewonderaar van deze acteur die haar show al elf keer eerder bezocht.

Afscheidsseizoen
Omdat Oprah’s Farewell Season in het teken staat van verrassingen, staat het publiek in de studio iets heel bijzonders te wachten. Daarnaast praat Oprah in deze eerste week van haar laatste seizoen onder meer met Ingrid Betancourt en keert ze terug naar het stadje Williamson in West Virginia waar ze in 1987 al een reportage maakte over de actie van een aids-patiĆ«nt die de inwoners schokte. Wat is er in die 23 jaar allemaal in Williamson veranderd?

Verder in deze reeks kunnen de kijkers nog meer terugblikken, verrassingen, bijzondere gasten en spetterende optredens verwachten.

Reageren