Afvaller Tim over Wie is de Mol?

Tim maakte zich erg verdacht in Wie is de Mol?. Veel fans waren dan ook verbaasd dat hij eruit lag. Dat gold ook voor hemzelf. 

Tim zag totaal niet aankomen dat Wie is de Mol? vroegtijdig moest verlaten. „Naar mijn gevoel speelde ik het spel redelijk goed en dacht ik te weten wie de Mol was. Ik ging dan ook vol vertrouwen de test in.” Maar natuurlijk is bij de Mol nooit iets wat het lijkt. 

Verdacht

Aan het einde van de vijfde aflevering bleek echter dat Tim de meeste vragen over de Mol fout had beantwoord: hij kon zijn spullen pakken en moest het spel verlaten. „Dat was wel even schrikken.” Hoe vond Tim het dat hij op de site Avro.nl/wieisdemol wekenlang werd aangemerkt als de Mol? „Grappig. Je probeert jezelf verdacht te maken, maar niet de hele tijd. Ik merkte wel dat ik anders met mensen omging dan in het dagelijks leven. Je doet toch mee aan een psychologisch spel.”

Door het vuur

En wat was de leukste opdracht? „De opdracht in week 2, waarin we op een grote vlakte enveloppen met geld moesten verzamelen terwijl jagers met paintballgeweren op ons schoten. Ik vond het mooi dat we als groep voor elkaar door het vuur gingen.”

Meer over:

Reageren