Afwijzing boer Henk was koude douche voor Yoni

Boer Henk koos in Boer Zoekt Vrouw voor Fiona. Yoni bleef achter met de gebakken peren. Zij had een leven met boer Henk al helemaal uitgestippeld. 

Het keuzemoment van boer Henk ging tussen Fiona en Yoni waarbij vooral de laatste er vanaf dag een geen geheim van maakte dat ze nooit meer weg wilde bij Henk. Yoni wilde alleen nog maar melken en zag in haar fantasieën hun gezamelijke kroost al met rode laarsjes in de modder ravotten. 

Klap in gezicht

Op de site van Boer Zoekt Vrouw doet Yoni haar verhaal. Bijvoorbeeld over het keuzemoment van afgelopen zondag. Yoni: „Dat moment was zooo spannend. Want de boerderij van Henk was de plek waar ik hoorde. Zoiets kom je toch niet nog eens tegen?” Maar Henk koos voor Fiona: „Toen was het alsof ik een klap in mijn gezicht kreeg. Alsof iemand ijskoud water over me heen gooide. Hè? Echt waar? Dit meen je niet. Ik heb het vast verkeerd gehoord, ik droom dit...”

Verdrietig

Na afloop van dat vreselijke moment hield Yoni zich groot omdat ze het geluk van Henk en Fiona niet wilde verpesten. „Laat hem maar lekker gelukkig zijn met Fiona, dacht ik. Maar ik was heel verdrietig. Thuis heb ik het eruit gehuild.” Nu is Yoni druk met het inrichten van haar nieuwe huis en probeert ze haar leven weer op te pakken: „Ik probeer er niet aan te denken wat ik daar heb laten liggen omdat Henk voor Fiona koos.”

Reageren