Alain Clark misschien in The Voice of Holland

18 maart 2013 10:49 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De Nederlandse zanger denkt er over na om als jurylid plaats te nemen in het programma The Voice of Holland, maar hij is nog niet officieel gevraagd.

De zanger was bij Life 4 You om zijn nieuwe single Back in My World te promoten toen Irene Moors hem de vraag stelde of hij jurylid zou willen zijn in The Voice of Holland. De zanger twijfelt: “Ik vind het een leuk programma. Ik heb alleen graag muzikanten en zangers achter me en niet voor me. Dat lijkt me heel oncomfortabel. Ik denk wel dat ik het heel goed kan. Maar het is toch een tv-programma en je moet het allemaal ter plekke doen. Maar ik ga er wel over nadenken”, aldus Alain Clark.

Trijntje Oosterhuis

Toen Irene Moors vroeg of hij al benaderd was antwoorde hij het volgende: “Ik ben niet officieel gebeld, maar er is wel gepeild of ik het wil doen. Ik zat toevallig naast Trijntje Oosterhuis in een vliegtuig vanuit Amerika. Dat was een verrassing. Toen zei ze: ‘Is dat iets wat jij zou willen doen?”. Aan het eind van het liedje vroeg Carlo nog of hij nagedacht had. “Ik ben er iets dichter bij, maar ik weet het nog niet zeker”. Het is dus nog maar de vraag of The Voice of Holland haar 3e jurylid binnen heeft. Op de vraag of de zanger ook mee zou doen aan het Eurovisie Songfestival antwoordde hij resoluut met ‘nee’.

 

Meer over