Albert: 'Robert Jensen is laf'

De terugkeer van Robert Jensen op de Nederlandse tv heeft nogal wat stof doen opwaaien. Mede dankzij Roberts nieuwe site Snafu.nl hebben een aantal BN'ers het nu al zwaar te verduren. Daar kan onder andere Winston Gerschtanowitz over meepraten en Boulevard-collega Albert Verlinde staat ook niet te juichen.

De showbizzdeskundige vindt de Jensen!-presentator, vanaf vanavond weer voor het eerst met zijn talkshow te zien, laf en irritant. "Ik ben nooit dik geweest met Jensen en zal het ook niet worden. Hij is een beetje laf," zei Albert woensdag in de Coen & Sander show op 3FM.

Kritisch en brutaal
HIj gaat verder: "Ik roep ook wel eens dingen over mensen, maar durf ze dan vervolgens wel tegemoet te treden. Jensen duikt onder een steen en doet gewoon alsof hij er niet is. Dat vind ik irritant. Je mag best kritisch en brutaal zijn, maar moet dat ook zijn in het gezicht van mensen."

Beuken
Volgens Albert heeft het eigenlijk totaal geen zin om in te gaan op wat Robert allemaal roept in zijn show of op zijn site. Maar zelf kon hij het woensdag toch niet laten: "Jensen is natuurlijk iemand die al snel begint te beuken. Als je daar een keer kritiek op hebt, beukt hij meteen dubbel zo hard terug. Dat is de vrolijke RTL-familie die we hebben, hè?"

Reageren