Albert Verlinde heeft spijt

Iedere dag houdt Albert Verlinde ons op de hoogte van de laatste nieuwtjes uit showbizzland. Woensdag blikte hij terug op het jaar 2009 en betuigde spijt voor één roddel: hij had nooit naar buiten moeten brengen dat Katja Schuurman en Thijs Romer een kindje verwachtten...

Hij moest namelijk nog geen week later melden dat de actrice een miskraam had gehad.

Dieptepunt
Volgens de showbizzdeskundige was het een dieptepunt voor RTL Boulevard. "Aan het einde van het jaar moet je heel eerlijk naar jezelf kijken.", zei hij.

"We hebben het nieuws naar buiten gebracht van de eerste zwangerschap en dat is de zwangerschap die mis is gegaan. Achteraf heb ik er spijt van gehad dat ik dat op zo'n moment heb verteld."

Toestemming
Het programma heeft wel geleerd van de misplaatste roddel, want in het vervolg zullen ze voorzichtiger omspringen met prille zwangerschappen. Voortaan worden deze alléén bekendgemaakt als de showbizzkoppels er toestemming voor hebben geven.

Albert: "Als mensen zelf zeggen dat ze het niet naar buiten willen hebben, omdat ze de veilige grens nog niet hebben bereikt, dan doen we het niet."

Reageren