Albert Verlinde ontkent dat Charlotte Sophie Heitinga het Oranje-lek was

Albert Verlinde ontkent de aantijgingen van Johan Derksen in VI Oranje dat Charlotte Sophie Heitinga het lek was dat geheimen rond het Nederlands elftal verklapte.

Volgens Johan Derksen heeft Charlotte Sophie informatie over de besloten trainingen van Oranje prijsgegeven toen ze als deskundige optrad in RTL Boulevard. Frits Barend schreef hetzelfde in een column in een Belgische krant.

Doodgewoon van internet
Albert Verlinde vertelde vandaag in Boulevard dat daar niets van waar is. Hij zei dat Boulevard de opstelling van het Nederlands elftal doodgewoon van internet haalde. Volgens Verlinde is zijn RTL 4-collega Derksen 'zonder enig onderzoek aan het roddelen geslagen'.

Kees Jansma
Verlinde vertelde ook nog dat zelfs de perschef van het Nederlands elftal, Kees Jansma, dacht dat Boulevard een speciaal lijntje met iemand bij Oranje had.

Reactie Johan Derksen
In een reactie in VI zei Johan Derksen smalend dat Boulevard een 'flutprogramma' is. Hij vertelde ook dat hij vrijdagochtend gebeld is door een speler van het Nederlands elftal die Derksen vertelde dat hij helemaal gelijk had over alles wat hij over Oranje heeft gezegd in VI.

Lees ook:
Lekte Charlotte Sophie?

Reageren