Albert Verlinde ruziet met Peter van der Vorst

Albert Verlinde heeft ruzie met royaltydeskundige Peter van der Vorst. Deze situatie is het gevolg van de opnames die laatsgenoemde een tijdje geleden maakte voor zijn nieuwe programma Typisch RTL. De presentator stelde in dat interview een aantal vragen die Albert niet op prijs stelde...

Update 04-10-2009:
Albert en Peter leggen het bij


Meer informatie onderaan het originele bericht.

---

Dat maakte Evert Santegoeds woensdagochtend bekend in Evers staat op op Radio538. De frustratie tussen de RTL Boulevard-boegbeelden liep tijdens de opnames zelfs zo hoog op dat Albert eigenhandig ervoor heeft gezorgd dat de beelden niet zijn opgenomen in Peters programma Typisch RTL.

'Ons' programma
Volgens Evert begon het met deze vraag: 'Wat is dat toch met ons programma, dat het zo'n succes is?' Na nog vijf vragen van dit kaliber was voor Albert de maat vol. "Hou nou eens op met dat 'ons' programma, want hoe vaak zit je er eigenlijk nog?"

Nichtje
Peter maakte het helemaal bont toen hij vervolgens met zijn cameraploeg de redactie opliep en het nichtje van Albert aansprak. Evert: "Peter vroeg: 'Heb je dat baantje nou aan hem te danken?'"

Vervallen
Toen was voor Albert de maat vol. Hij neemt Peter de kritische invalshoek zodanig kwalijk dat hij op hoge poten naar de RTL-directie is gestapt. "De macht van Albert gaat ver, dus Erland Galjaard is door de knieƫn", aldus Evert. "Typisch RTL over Boulevard komt te vervallen en de sfeer is nu verziekt."

Update 04-10-2009:
Albert en Peter leggen het bij

Gelukkig: het is weer goed tussen de gezichten van RTL Boulevard. Albert Verlinde en Peter van der Vorst hebben woensdagavond allebei gereageerd op de ruzie.


Albert vertelde in RTL Boulevard: "Ik ben eventjes boos op Peter geweest, maar het is niet zo dat we enorme bonje hebben en elkaar nooit meer willen zien."

De roddelkoning had iets anders verwacht van het interview en daarom wilde hij in eerste instantie niet dat het uitgezonden zou worden. Hij komt daar nu op terug: "Ik vind dat Boulevard in het programma moet zitten, dus ze mogen het gewoon uitzenden."

http://www.televizier.nl/download.php/download_document/110179/8c7dcf63650f7ec874b826fb3bb0542d/poptv_overdeserie

Peter reageerde vanuit Mexico: "Ik vind dat we een heel leuk interview hebben gehad, waarin van alles aan bod komt. Het is een item over een programma waar ik zelf in zit en dat maakt het ingewikkeld."

"Ik vind niet dat je elkaar alleen maar veren in de kont moet steken, dus ik heb ook kritische vragen gesteld. Het is een heel boeiend interview geworden, waarin Albert heel goed uit de verf is gekomen."

Eind goed, al goed: alles lijkt weer koek en ei, dus RTL Boulevard al gewoon te zien zijn in Typisch RTL.

Reageren