Albert Verlinde verlengt contract

Bekend Nederland is nog niet van hem af: roddelkoning Albert Verlinde blijft voorlopig het vertrouwde gezicht van RTL Boulevard. Hij heeft zijn contract met RTL vernieuwd, en dat is volgens hem niet 'onder hele gekke andere omstandigheden' gebeurd...

Dat zei hij dinsdagmorgen op Q-Music. Het vorige contract van het vaste RTL Boulevard-gezicht zou aflopen op 1 augustus 2010.

Contract
De showbizzkoning blijft bij RTL, maar wilde geen contract voor bepaalde tijd.

"We hebben afgesproken om steeds stilzwijgend te verlengen: zo lang het leuk blijft", vertelde hij. "Als je het niet leuk meer vindt, dan moet je kunnen stoppen."

Salaris
Robert Jensen beweerde eerder op zijn website dat de showbizzdeskundige een groot deel van zijn salaris zou moeten inleveren, maar dit verhaal verwijst Albert naar het rijk der fabelen.

"Ik weet niet wat die man heeft. We gaan gewoon vrolijk met elkaar door, en niet onder zulke heel gekke andere omstandigheden."

Wizard of Oz
De showbizzexpert liet in de radio-uitzending ook meteen weten dat het nooit meer goed gaat komen tussen Jensen en hem.

Albert: "Hij doet me denken aan de Wizard of Oz: dat je denkt dat het een hele grote tovenaar is en dan gaat er een gordijntje open en zit er een heel klein, miezerig mannetje."

Reageren