Alberto en Rob redden vakanties

Op vakantie gaan zou de beste tijd van het jaar moeten zijn, maar de reis naar of het verblijf in (sub)tropische oorden loopt lang niet altijd goed af. Mede daardoor is er voor Alberto Stegeman en Rob Geus in Red mijn vakantie nog steeds genoeg te doen.

Ook in het tweede seizoen biedt Alberto vakantiegangers die in de problemen zijn gekomen de helpende hand. Hij reist door heel Europa om malafide appartementeigenaren en reisorganisaties aan te pakken.

Hygiënetest
Daarnaast probeert hij ervoor te zorgen dat de reizigers toch nog de vakantie krijgen waar ze recht op hebben. Keurmeester Rob Geus staat Alberto bij en onderwerpt hotelkamers, keukens en zwembaden aan een strenge hygiënetest.

Smerig zwemwater
En dat is soms hard nodig. Want wat als je als gezin met kleine kinderen terecht komt in een hotelkamer vlak boven een dampende discotheek en ’s nachts niemand een oog dicht doet? Of als die heerlijke droomvilla in Spanje helemaal niet blijkt te bestaan? En wat als het water van het zwembad zó smerig is dat je onmiddellijk huiduitslag krijgt als je erin zwemt?

Red mijn vakantie is vanaf 23 augustus te zien om 21.30 uur op SBS 6.

Reageren