Alec Baldwin stopt met acteren

Alec Baldwin stopt over drie jaar met acteren. Het contract van de acteur bij comedyserie 30 Rock verloopt in 2012 en hij is niet van plan dit te laten verlengen. De belangrijkste reden voor zijn besluit? Hij vindt zijn vak niet langer interessant genoeg.

Dat heeft de 51-jarige acteur bekendgemaakt in een interview met Mens Journal. Ook beschrijft hij zijn filmcarrière als een "totale mislukking". Alec: "Dat is moeilijk om te zeggen. Ik ben niet meer zo jong, maar ik heb nog wel de tijd om iets anders te gaan doen."

Films
De acteur komt in het interview wel erg bescheiden over, want hij is nogal wat grote films te zien geweest. Zo speelde Alec de laatste jaren rollen in onder meer Along came Polly, Fun with Dick and Jane, The Good Shepherd en My Sister's Keeper.

Geen succes
Maar deze klinkende titels stellen volgens Alec bar weinig voor: "Het doel van iedere ster is om een film te maken waarbij je het project verder helpt het daardoor bij het publiek of de recensenten een succes wordt. Dat heb ik nooit gehad."

Reageren