Ali B de nieuwe coach in The Voice of Holland?

Volgens Patty Brard wordt Ali B de 4e coach in The Voice of Holland. Er zijn meerdere aanwijzingen en de rapper zou zelfs al een screentest gedaan hebben. 

Volgens SBS 6 Shownieuws wordt Ali B naast zijn werk als jurylid bij X Factor nu ook coach in The Voice of Holland. De showrubriek ontdekte dat een manager genaamd Frank in onderhandeling is met The Voice en toevallig heeft de manager van Ali B, Frank Barendse, dezelfde voornaam. Toen Patty Brard manager Frank aan de tand voelde, ontkende hij niet overtuigend. “Als je niet stellig nee zegt, dan is het gewoon ja”, aldus Patty.

Screentest in The Voice

Ook zou Ali B volgens Shownieuws al een screentest hebben gedaan met The Voice-coach Ilse DeLange. De screentest was om te kijken of er chemie was tussen de 2 ‘coaches’.

De geruchtenmachine draait overuren!

De geruchten over de nieuwe coach van The Voice of Holland gaan maar door. Vorige week noemde we nog Rob de Nijs als potentieel jurylid, maar dat verhaal werdt al snel de kop ingedrukt. Ook Alain Clark zou op enig moment het coach-schap op zich nemen, maar de zanger vond dat zelf geen goed idee. "Ik heb graag muzikanten en zangers achter me en niet voor me. Dat lijkt me heel oncomfortabel", aldus Alain Clark.

Reageren