Ali B krijgt toestemming van T-Mobile voor The Voice

Ali B, het gezicht van de T-Mobile-reclames, mag van de telecomgigant plaatsnemen als jurylid bij het door Vodafone gesponsorde The Voice Of Holland.

“Die telecomconcurrentie is in principe wel erg zwaar, maar uiteindelijk heeft T-Mobile gezegd: ‘We maken een commercial die Altijd Samen heet en als we jou dan niet kunnen delen…’", vertelde Ali B in RTL Boulevard. Het is opmerkelijk dat Ali B bij X Factor én bij The Voice als jurylid gaat plaatsnemen, het zijn immers concurrenten van elkaar. “Ik moet een beetje de vrijheid krijgen om mezelf te zijn. Dat was zo bij de Tros en dat kan ook bij RTL. Daarbij is X Factor helemaal anders geworden, dat is ook de reden om The Voice te doen. Het zijn echt twee totaal verschillende programma’s omdat je de audities van X Factor in je eentje doet.”

Toestemming van de TROS?

De rapper vond het niet nodig om toestemming te vragen aan de TROS. “Ik zal gewoon met de TROS blijven werken. We hebben een heel goede samenwerking. Ik heb daar de vrijheid gekregen om mezelf te zijn en dat krijg ik bij RTL ook. Als er een nieuwe Ali B Op Volle Toeren komt doen we dat natuurlijk bij de TROS.”

The Voice of Holland

Ali B kijkt er naar uit om met The Voice te starten: “Ik verheug me erop om het programma met zijn vieren een stap verder te brengen. Dat is lastig. Maar als je met iets verder gaat, moet je wel kunnen groeien. De vier coaches zijn heel divers en we kennen elkaar goed. We mogen veel tegen elkaar zeggen. Dan krijg je 'opener' afleveringen.”

Reageren